L’Escola Sadako, premiada amb aules virtuals Sangakoo

El passat 12 de juny, les experiències de vuit centres educatius de la ciutat de Barcelona van ser guardonades en el IV Concurs de Bones Pràctiques del Consorci d’Educació que es va celebrar a l‘Institut Milà i Fontanals. Les propostes premiades han estat escollides entre les 53 bones pràctiques que s’han presentat a aquesta edició del certamen, 31 en la modalitat individual i 22 en la modalitat de centre.

Des de fa quatre anys, el Consorci d’Educació de Barcelona convoca aquest concurs amb l’objectiu promocionar el bon ús de les tecnologies de la informació i la comunicació i les tecnologies de l’aprenentatge i el coneixement (TIC/TAC) i presentar experiències educatives innovadores dins de la pràctica docent de cara a la seva difusió entre la comunitat educativa.

El treball Dinamització de la lectura, de l’Escola Palma de Mallorca, va rebre el primer premi de la modalitat individual. En el projecte els alumnes de sisè d’aquest centre han creat trailer books per motivar als seus companys a llegir llibres, dissenyant i produint vídeos amb diverses tècniques.

L’Institut Moisès Broggi va rebre el primer premi en la modalitat de centre, compartit amb l’Institut Quatre Cantons, pel seu projecte Plataforma digital de creació, documentació i comunicació artística, un treball transversal i cooperatiu de l’àrea artística on es mostra com amb Google Drive es pot aconseguir una plataforma gratuïta de treball col·laboratiu per l’alumnat i el professorat. Per la seva banda, l’Institut Quatre Cantons, que ha rebut per segon any consecutiu el primer premi de la modalitat de centre, va ser guardonat pel seu projecte Treball Globalitzat de Proposta Externa amb el Museu Can Framis (TGPE Can Framis), una audioguia amb codis QR elaborat que ha elaborat l’alumnat del centre en marc del projecte de col·laboració amb el Museu Can Framis. El treball recull les creacions literàries i sonores que han estat provocades pel contacte directe amb les obres d’art i els artistes.

Els segons premis van ser pel treball Hands On ICT: Creativitat, Apps i ginys a la classe d’anglès de l’Escola Pere IV, en la modalitat individual, i per la proposta Beebotades de l’Escola Baró de Viver, en la modalitat de centre. Pel que fa als tercers premis de cada categoria, els treballs 5SAKe Magazine de l’Escola Sadako i Aprenem a treballar al núvol de l’Escola L’Arenal de Llevant van compartir el tercer premi de la modalitat individual. Per últim, el projecte Smart Hort del centre d’educació especial Escola Rel va guanyar el tercer premi en la modalitat de centre.

29 empreses patrocinadores han facilitat els premis del concurs, entre elles, Sangakoo
Els premis que es van atorgar al les bones pràctiques guardonades han variat molt en funció de cada modalitat i de la categoria del guardó. Entre d’altres hi ha una pissarra digital, un projector i pissarra de projecció, una maleta de robòtica, diverses càmeres de fotos, portàtils, eBooks, impressores làser multifunció, tauletes, iPads minis, una maleta de ginys, robots, un teclat adaptat i ratolins retràctils… i concessions gratuïtes d’un any de llicències d’accés per un curs sencer a diverses plataformes, entre elles, l’accès a les aules virtuals de Sangakoo.

L’escola Sadako s’emporta les aules virtuals, gratis, durant un any!sadako

En aquest certamen, Sangakoo ha otorgat a l’Escola Sadako la possibilitat d’utilitzar les seves aules virtuals durant tot un any gratuitamernt, i amb l’opció de renovar-les amb tarifes especials els pròxims anys. Les aules virtuals es podran utilitzar tots els cursos i aules d’ESO de l’escola. L’Escola Sadako s’emporta aquest premi després d’haver guanyat el tercer premi de la categoria individual pel treball 5sak eMagazine, de Manel Sayrach.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s