Eulalia Alemany, CEO de Sangakoo, en un debat sobre I + D + i i educació

Demà, 6 de maig, a les 19 hores, tindrà lloc al Mobile World Capital Barcelona el debat “¿Per què necessitem un I + D + i educatiu? Una mirada calidoscòpica”.

Un dels eixos rectors de les societats del coneixement és la redefinició dels seus models educatius. Però per a sortejar favorablement aquest canvi de paradigma és necessari innovar en la manera d’entendre l’educació en sí mateixa i per tant, res millor que debatre-ho.

Al debat participaran: Ferran Ruiz, President del Consell Escolar de Catalunya i membre de la Comisió d’Educació de la SEBAP (Societat Econòmica Barcelonesa d’Amics del Pais); Albert Forn, Director Associat de la Mobile World Capital Barcelona; Begonya Folch, professora d’educació secundària de la Generalitat de Catalunya; Sebastià Barajas, consultor empresarial i autor del llibre “Aprender es hacer”; Àngels Martos, Vicedegana de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la Universitat Internacional de Catalunya; Maribel Benito, professora de secundària i batxillerat, coordinadora del projecte 1×1 al C.E. Joan XXIII – Jesuïtes Bellvitge; i Ramon Martí, membre d’UPCnet, empresa del clúster EduTech. La moderació del debat correrà a càrrec d’Eulalia Alemany, CEO de Sangakoo i membre de la Comisió GLOCAL de la SEBAP.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s